Gendanne Tabte iMovie Filer i Mac PC Nemt

I dagens verden optage videoer er blevet en integreret del af vores liv, og det er blevet muliggjort af avancement inden for videnskab og teknologi med hver dag, der går. For at kunne registrere de uvurderlige øjeblikke som fødselsdag, jubilæum eller enhver anden part, vi tager ved hjælp af videokameraer eller digitalt kamera eller endda høje ende mobiltelefoner som iPhone osv. recored video kan nemt eksporteres til Mac baseret computer, og du kan nemt genopleve de sidste og vidunderlige øjeblikke på et klik på en knap. De videoer i Mac lagres i et program ved navn iMovie. iMovie fungerer godt sammen med Mac OS X Lion og med andre versioner af Macintosh-styresystemet. Dette er en one-stop sted, hvor du kan søge i alle dine foretrukne videoer og give ratings så godt.

Én gang i en blå måne der kommer en situation, hvor de berørte brugere ikke er i stand til at få adgang til videoer, der er gemt i iMovie ansøgning. En sådan form for situationen generelt opstår, når de videoer får utilgængelige eller mangler fra harddisken. Der kan være mange grunde, der er ansvarlige for den samme lide:

  • utilsigtet formatering eller sletning fra harddisken
  • hardware fejlkonfiguration eller softwareproblemer
  • virus eller alvorlig malware angreb i Mac-system
  • videoer tabt på grund af unormale systemet opsigelse

Når videoerne bliver mangler i iMovie bibliotek, uanset hvor hårdt du prøver, er det ikke muligt at hente tilbage slettede elementer, medmindre du har en backup oprettede tidligere. I mangel af ingen backup, opstår datatab form for krise. Men der er ingen grund til at bekymre sig det mindste. Videoerne slettes ikke permanent, men snarere flyttet til et ukendt sted på harddisken i en midlertidig periode. Så længe dataene ikke er overskrevet, er der al mulig chance for helbredelse. Du kan udføre iMovie Recovery med hjælp af automatiske Mac Data Recovery software. Softwaren er kompatibel med alle versioner af Mac baseret system, og det gendanne slettede videoer uden nogen korruption, og det bevarer den oprindelige kvalitet. Du kan bruge softwaren med forskellige Mac-baserede applikationer som iPhoto, iWork og iLife.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
This entry was posted in Free Mac Inddrivelse and tagged , , , , . Bookmark the permalink.